a te virtuális asszisztensed

a te virtuális asszisztensed

minden ügyfeled zsebében

minden ügyfeled zsebében

vagy vásárlóval naponta!

vagy vásárlóval naponta!

Facebook hirdetésekkel

Facebook hirdetésekkel

a chatrobot egy fáradhatatlan asszisztens aki folyamatosan tartja a kapcsolatot az ügyfeleiddel, hogy te a fontos dolgokkal foglalkozhass. elad, tájékoztat, válaszol vagy épp időpontot egyeztet, hogy levegye a terhet a válladról

minek

Folyamatosan válaszolni az ügyfelek kérdéseire nem csak időrabló, de igen fárasztó is tud lenni. Viszont ha nem foglalkozol velük, akkor nagyon hamar másnál fognak vásárolni

Az emberek többsége ma már a facebookon éli a mindennapjait és elvárják, hogy ott legyen a vállalkozásod és foglalkozz velük. Üzeneteket írnak és akár csak egy beszélgetésben gyors választ várnak a kérdéseikre, vagy hamar másnál kötnek ki.

A vállalkozásod életében viszont rengeteg munka órát, amit hasznosabban lehetne tölteni visz el az emberek 1000 kérdésének megválaszolása újra meg újra. Teljeskörű tájéjoztatás nélkül viszont nem épül ki a bizalom, nehezen határozzák el magukat és ezzel vásárlókat és ügyfeleket vesztesz, amiket megtarthattál volna

Mivel most itt vagy úgy hiszem, hogy ezekkel a problémákkal küzdhetsz ↓

Néhány éve én is átestem ezen. A helyi vállakozásomba szépen jöttek az ügyfelek, de ezzel együtt megannyi kérdés is lett a szolgáltatásról, aminek állandó megválaszolása (ráadásul gyorsan) rengeteg időmet elvitte, így kevesebbet tudtam a vállakozáson dolgozni.

Aztán bekapcsoltuk az új ügyfélszerző rendszerünket és még több érdeklődőnk lett és ezzel együtt még többet kellett az emberekkel beszélni. Már élő beszélgetésben ment az időpont foglalás a tájékoztatás és még a sales is, ráadásul sokszor egyszerre.

Ez naponta több óra munka volt amit akkor már az alkalmazottak végezték, de nekik is lettek volna hasznosabb feladataik is. Akkoriban indult a chatrobot hullám és megláttam benne a lehetőséget, mert olcsó megoldás volt a gondjaimra.

Pár extra órát bevállaltam naponta és egy hnap alatt elkészítettem az első saját chatrobotunkat. Ajánlotta a belépő szolgáltatásunkat, válaszolt a gyakori kérdésekre, útbaigazította az érdeklődőket, sőt még felméréseket is készítettem vele, közvetlenül a meglévő vevőimmel!

Mondanom sem kell, hogy hamar értékes marketing csatornává és egy 0-24 virtuális asszisztensé vált, rengeteg munkát levéve a vállamról. Az eltet két évben tovább fejlesztettem a chatrobotos tudásom és azóta már többet tud a robotunk is. Azóta is folyamatosan válaszol, tartja a kapcsolatot és elad az ügyfeleknek helyettünk.

chatrobot?

de miért is érdemes befektetni egy chatrobotba?

0-24 válaszol az ügyfelek kérdésére

Ha bármikor valaki kérdez a weboldalaldon vagy a facebookodon a chatrobot azonnal foglalkozik vele.

Válaszol a kérdésekre, bemutatja a vállakozásod, sőt még értékesít is neked. Személyes, azonnali kommunikáció a vevőiddel, vendégeiddel vagy az érdeklődőiddel.

Időt takarít meg neked amit a családoddal, a szabadidőddel vagy a vállalkozás fontos részein dolgozva tölthetsz.

minden más csatornát leköröz a megnyitási aránya

10 ből 9 érdeklődő már szívesebben beszél üzenetekben, mint emailen.

80%-ban megnyitják az üzeneteiket, és 25%-ban megnézik az ajánlatokat.

Nincs még egy olyan csatorna jelenleg ami ilyen arányú érdeklődést produkálna

személyes, tartós kapcsolatot épít a vállakozás és a vásáró vagy érdeklődő között

válogatott és interaktív élményekkel személyes kapcsolatot ápolhatsz a vendégeiddel, ügyfeleiddel vagy vásárlóiddal, amivel a te vállakozásod marad meg a fejükben.

Megnövelve ezzel a visszatérő ügyfelek számát, a vásárlások gyakoriságát

újra elérheted vele személyes üzenettel az érdeklődőidet

egy chatrobottal célzott marketing kampányokat, személyes, viselkedés alapon készített üzeneteket oszthatsz meg az ügyfeleiddel, hogy gyorsabban a vevőiddé vagy ügyfeleiddé váljanak

a chatrobot gyorsan elkészül és masszívan költséghatékony

Képzeld el, hogy mennyi időt felszabadít a napodban egy chat robot, és mennyi időt megspórolhat az alkalmazottak munkaidejéből, amit hasznosabban tudnak tölteni, mint az ismétlődő kérdésekre válaszolgatás. Egy chatrobot segít, hogy a vállalkozás bevételszerző részein tudj dolgozni, növeld a profitodat és az ügyfeleid elégedetségét.

vélemények

Balogh Ibolya

designhome.hu

"

Nagyon jó együttműködés volt, egy igazi online szakértővel volt dolgunk. Kifogástalan munkát végzett, nagyszerű, átlátható és felhasználó barát weboldalt hozott létre nekünk. A kiváló online marketing stratégia, amit felépített számos minőségi vásárlást hozott és hoz a mai napig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Fitos Zoltán

fitoplast.hu

"

Gyorsan és precízen készítette el a vállalkozásom weboldalát és a kérdéseim türelmesen megválaszolta. Ezért is kértem segítséget ügyfélszerzéssel kapcsolatban is tőle. Azóta is ugyan azzal a stratégiával bővül havonta az ügyfélköröm. Köszi Miki!

Kovács Krisztina

futurebody.hu

"

Egy teljes webes arculatváltással segített Miki. Fiatalos, csajos oldalt akartam ami jól bemutatja a szolgáltatásomat. Teljes marketing stratégiát is alkottunk együtt ami azóta is folyaamtosan hozza az új ügyfeleket, ami nekem nagyon fontos mert kezelés szerűen használják a termékemet. Szuper volt a közös munka. Az új webshopunkat is együtt csináljuk majd. 🙂

előnyök

mikre tudod felhasználni a chatrobotot?

jól jöhet neked egy chatrobot ha

nincs szükséged chatrobotra ha

szia. mike

szia. mike vagyok

3 éve vagyok digitális marketer.  onnan indultam, hogy a helyi vállakozásomnak ügyfelekre volt szüksége, mert szinte teljesen elapadtak. de nem adtam fel.

minden spórolt pénzemet hazai és külföldi képzésekbe fektettem és napi 8 órát az online marketing és a webes stratégia megatnulására fordítottam.

egy év alatt megtanultam a marketing szemléletű weboldal készítését, a chatrobotok készítését és megteremtettem a saját vállakozásom online jelenlétét és a most is működő hirdetési rendszerét.

felmerülhet benned a kérdés, hogy akkor miért vagyok itt? éppen azért amiről fent beszéltünk. az online rendszer működik nélkülem is. a hirdetések hozzák az érdeklődőket a weboldal pedig folyamtosan elad nekik így marad időm, hogy azzal foglalkozzak amivel szeretnék.

azóta is folyamtosan tanulok, hogy a legjobb módszerekkel segíthessem a saját és az ügyfeleim vállakozását.

ne tétovázz, mert az idő ellened dolgozik.

minél tovább halogatod annál több konkurensed fejleszti a digitális marketingjét és veszi el előled a vásárlókat és az ügyfeleket.

vagyok

beszéljünk

csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel a lenti űrlapon és én 24 órán belül kereslek

kötöttségek nélkül megbeszéljük, hogy milyen lenne

a neked legjobb chatrobot

Beszéljünk