Töltsd fel a vállalkozásod

Töltsd fel a vállalkozásod

akár 10-30 új ügyféllel

akár 10-30 új ügyféllel

vagy vásárlóval naponta!

vagy vásárlóval naponta!

Facebook hirdetésekkel

Facebook hirdetésekkel

egy automatikus facebook ügyfélszerző rendszerrel megsokszorozhatod a profitodat, hűséges ügyfeleid és vásárlóid számát

miért

Feltölteni a naptárat új ügyfelekkel vagy folyamatosan újabb és újabb vásárlókat szerezni a legnagyobb kihívás a vállalkozások életében.

Ugyanakkor a legfontosabb is, hiszen ügyfelek és vásárlók nélkül nincs elég profit a vállakozás üzemeltetésére és életben tartására. Nem is csoda, hogy 10 vállakozásból csupán 1 éli meg a 3. évet.

Mivel most itt vagy úgy gondolom, hogy ezen problémák valamelyikével küzdhetsz ↓

Tudod, pár éve én is nehéz helyzetben voltam. A vállakozásom alig hozott valami profitot és az ügyfelek egyre kevesebben lettek. Több millió kölcsönnel amit az induláshoz kaptam elég nyomasztó volt a jövőképem. Én is egy marketingeshez fordultam segítségül, de nem akartak jönni az eredmények.

Egyik meeting során megkérdeztem, hogy mi az oka annak, hogy nem működnek a facebook hirdetések és a legnagyobb meglepetésemre a válasz az volt: “nem tudom”. Ebben a pillanatban határoztam el, hogy ha valaha ki akarok jönni ebből a helyzetből és bőséget akarok teremteni a vállalkozásomban, akkor nekem kell foglalkozni a marketingemmel.

Ennek 3 éve, ami alatt folyamatosan képeztem magam a digitális marketing területén és a megtanultakat a saját vállakozásomon próbáltam ki. A sok tesztelés és a több millió forintnyi hirdetés és marketinges képzésnek hála az első évben sikerült megháromszorozni a bevételeket és az ügyfeleink mennyiségét.

Azóta is megállás nélkül tanulok és a nyugati marketing technikákat alkalmazva remek eredményeket érünk el hónapról-hónapra.

vagy itt?

de mielőtt tovább lépnénk tisztázzunk néhány tévhitet a facebook ügyfélszerzéssel kapcsolatban

tévhit #1

A sikeres facebook hirdetésekhez rengeteget kell költeni

Ha ez valaha is eszedbe jutott akkor épp itt az ideje, hogy megtudd: ez nem igaz.

Csak ez a téves hit tart vissza attól, hogy az ügyfeleket sorakoztass fel az ajtód előtt a Facebookról. Épp ellenkezőleg: a Facebooknak hála a nagyokkal szemben van esélye a kis hirdetőknek is így tökéletes a kisebb és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt.

Akár már napi 1000 forint költéssel is megsokszorozhatod a vásárlóid és az ügyfeleid számát! Egy jól beállított Facebook ügyfélszerző rendszer úgy osztja be a hirdetésre fordított pénzedet, hogy a legtöbbet hozhasd ki minden egyes forintból.

tévhit #2

A Facebook működik másoknak de nekem nem mert [tévhitből eredő kifogás helye]

Az igazság az, hogy valóban nem jó minden biznisznek a Facebook, mert nem engedélyez bármit hirdetni a saját szabályai alapján.

Például szexuális tartalmakat, fegyvereket, illegális szereket, dohánytermékeket, drogokat és hasonlókat.

Láthatod, hogy alig néhány egyébként a közmédiában sem hirdethető dologról van szó. Minden másnak van lehetősége érvényesülni a Facebookon.

Ha szolgáltatás alapú vállalkozásod van vagy termékeket árulsz, akkor jó helyen vagy. Sőt lassan mindenkinek hirdetni kell Facebookon ha egyáltalán versenyben akar maradni.

te is elindíthatod a facebookos ügyfél és vevőszerző rendszeredet!

Képzeld el, hogy meddig juthat a vállakozásod csupán egy év alatt. Folyamatos, megtérülő ügyfélszerzéssel akár 6-7-szer annyi bevételt és profitot szerezhetsz és ez csak a kezdet.

vélemények

Balogh Ibolya

designhome.hu

"

Nagyon jó együttműködés volt, egy igazi online szakértővel volt dolgunk. Kifogástalan munkát végzett, nagyszerű, átlátható és felhasználó barát weboldalt hozott létre nekünk. A kiváló online marketing stratégia, amit felépített számos minőségi vásárlást hozott és hoz a mai napig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Fitos Zoltán

fitoplast.hu

"

Gyorsan és precízen készítette el a vállalkozásom weboldalát és a kérdéseim türelmesen megválaszolta. Ezért is kértem segítséget ügyfélszerzéssel kapcsolatban is tőle. Azóta is ugyan azzal a stratégiával bővül havonta az ügyfélköröm. Köszi Miki!

Kovács Krisztina

futurebody.hu

"

Egy teljes webes arculatváltással segített Miki. Fiatalos, csajos oldalt akartam ami jól bemutatja a szolgáltatásomat. Teljes marketing stratégiát is alkottunk együtt ami azóta is folyaamtosan hozza az új ügyfeleket, ami nekem nagyon fontos mert kezelés szerűen használják a termékemet. Szuper volt a közös munka. Az új webshopunkat is együtt csináljuk majd. 🙂

várj!

valamit előbb tudnod kell

A marketing egy befektetés és nem varázsgomb. Meg kell értened, hogy itt a saját és a vállalkozásod jövőjébe fektetsz be, hogy emeld a profitodat, az ügyfeleid és váráslóid számát és vele együtt a saját vagyonodat.

Az egyre növekvő profitodból tovább fektethetsz be a hirdetésekbe (ahogy én is) és ezzel növekedhet a vállalkozásod évről-évre. De a legfontosabb, hogy az első lépést megtedd. Most amilyen szinten állsz vágj bele vagy fejleszd a következő szintre a marketinged, mert a változást amire vágysz csak tettekkel tudod elérni.

Most lehetőséged van rá, hogy egy olyan marketingessel beszélj aki a saját vállalkozásán és a saját költségén kísérletezte ki az ügyfélszerző módszereket. Ezzel máris 3 év sikereinek, bukásainak és több millió forint hirdetési költségének szemüvegén keresztül tudunk rád szabottan egyedi ügyfélszerző rendszer építésébe fogni.

első lépés

a 60 perces stratégia és audit hívás

ha már hirdetsz facebookon

ha még nem hirdetsz facebookon

ez a 60 perces stratégiai és audit hívás neked való, ha olyan vállakozó vagy aki

ez a 60 perces stratégiai és audit hívás nem neked való, ha olyan vállakozó vagy aki

50% kedvezmény

azért, hogy ne kelljen mérlegelned, hogy megéri-e a vállalkozásodnak még egy digitális marketerbe bizalmat fektetned
most 50% kedvezményt adok neked.

30.000 Ft

helyett

15.000 Ft

a 60 perces stratégiai és audit hívás

szia. mike

szia. mike vagyok

3 éve vagyok digitális marketer.  onnan indultam, hogy a helyi vállakozásomnak ügyfelekre volt szüksége, mert szinte teljesen elapadtak. de nem adtam fel.

minden spórolt pénzemet hazai és külföldi képzésekbe fektettem és napi 8 órát az online marketing és a webes stratégia megatnulására fordítottam.

egy év alatt megtanultam a marketing szemléletű weboldal készítését és megteremtettem a saját vállakozásom online jelenlétét és a most is működő hirdetési rendszerét.

felmerülhet benned a kérdés, hogy akkor miért vagyok itt? éppen azért amiről fent beszéltünk. az online rendszer működik nélkülem is. a hirdetések hozzák az érdeklődőket a weboldal pedig folyamtosan elad nekik így marad időm, hogy azzal foglalkozzak amivel szeretnék.

azóta is folyamtosan tanulok, hogy a legjobb módszerekkel segíthessem a saját és az ügyfeleim vállakozását.

ne tétovázz, mert az idő ellened dolgozik.

minél tovább halogatod annál több konkurensed fejleszti a digitális marketingjét és veszi el előled a vásárlókat és az ügyfeleket.

vagyok

garancia

nem kell félned, hogy nem lesz értékes ez a 60 perc!

a 60 perces stratégiai és audit hívásra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

A hívás végén, ha bármilyen okból elégedetlen lennél vagy úgy éreznéd, hogy nem volt hasznos a stratigia alkotás és/vagy az audit csak szólj és harag nélkül visszaadom a pénzed.

Ha kockázat nélkül közelebb akarsz kerülni egy kiszámítható és folyamatos ügyfél és vásárló szerző rendszerhez, amivel megsokszorozhatod a vállakozásod bevételét, akkor rendeld meg a 60 perces stratégiai és audit hívást a lenti gombbal!

ne feledd

a 60 perces stratégia és audit hívás során

ha már hirdetsz facebookon

ha még nem hirdetsz facebookon

egy családi mozi áráért most 3 év marketing gyakorlatának, képzéseinek és több millió forint hirdetésének tapasztalatával nézhetjük át a te vállakozásodat és jelenlegi stratégiát.

feltárjuk a fejlődési pontokat és maximumra pörgetjük a facebook ügyfél és vásárló szerzésed.

pörgesd fel a vásárló és ügyfélszerzésed a 60 perces stratégiai és audit hívással, csak 15.000 ft-ért a gombra kattintva!

Beszéljünk