fedezd fel, miért, hogyan

fedezd fel, miért, hogyan

és milyen minőségben

és milyen minőségben

készülnek el a

készülnek el a

Facebook hirdetésekkel

Facebook hirdetésekkel

munkáim

futurebody.hu

futurebody.hu

egy prémium alakformáló szalon szeretett volna fiatalos lendületet vinni a weboldalukba. Egy izgalmas új edzést kellett bemutatni ami 99%-ban nőknek szól.
A projekt részei:

designhome.hu

designhome.hu

egy prémium ingatlanhoz készítettünk letisztult, modern designt. az ingatlan egyedi bemutatása volt a cél egy saját weboldallal, elpsegítve az értékesítést.
A projekt részei:

vélemények

Balogh Ibolya

designhome.hu

"

Nagyon jó együttműködés volt, egy igazi online szakértővel volt dolgunk. Kifogástalan munkát végzett, nagyszerű, átlátható és felhasználó barát weboldalt hozott létre nekünk. A kiváló online marketing stratégia, amit felépített számos minőségi vásárlást hozott és hoz a mai napig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Fitos Zoltán

fitoplast.hu

"

Gyorsan és precízen készítette el a vállalkozásom weboldalát és a kérdéseim türelmesen megválaszolta. Ezért is kértem segítséget ügyfélszerzéssel kapcsolatban is tőle. Azóta is ugyan azzal a stratégiával bővül havonta az ügyfélköröm. Köszi Miki!

Kovács Krisztina

futurebody.hu

"

Egy teljes webes arculatváltással segített Miki. Fiatalos, csajos oldalt akartam ami jól bemutatja a szolgáltatásomat. Teljes marketing stratégiát is alkottunk együtt ami azóta is folyaamtosan hozza az új ügyfeleket, ami nekem nagyon fontos mert kezelés szerűen használják a termékemet. Szuper volt a közös munka. Az új webshopunkat is együtt csináljuk majd. 🙂

szia. mike

szia. mike vagyok

3 éve vagyok digitális marketer.  onnan indultam, hogy a helyi vállakozásomnak ügyfelekre volt szüksége, mert szinte teljesen elapadtak. de nem adtam fel.

minden spórolt pénzemet hazai és külföldi képzésekbe fektettem és napi 8 órát az online marketing és a webes stratégia megatnulására fordítottam.

egy év alatt megtanultam a marketing szemléletű weboldal készítését, a chatrobotok készítését és megteremtettem a saját vállakozásom online jelenlétét és a most is működő hirdetési rendszerét.

felmerülhet benned a kérdés, hogy akkor miért vagyok itt? éppen azért amiről fent beszéltünk. az online rendszer működik nélkülem is. a hirdetések hozzák az érdeklődőket a weboldal pedig folyamtosan elad nekik így marad időm, hogy azzal foglalkozzak amivel szeretnék.

azóta is folyamtosan tanulok, hogy a legjobb módszerekkel segíthessem a saját és az ügyfeleim vállakozását.

ne tétovázz, mert az idő ellened dolgozik.

minél tovább halogatod annál több konkurensed fejleszti a digitális marketingjét és veszi el előled a vásárlókat és az ügyfeleket.

vagyok

beszéljünk

csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel a lenti űrlapon és én 24 órán belül kereslek

kötöttségek nélkül megbeszéljük, hogy

mire lenne szükséged

Beszéljünk